Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 juli 2024 @ 13:07 door Totoro , 34 keer bekeken

Chorizo hasj met gepocheerd ei

Chorizo hasj met gepocheerd ei

Voor 2 personen | 10 min. voorbereiding | 25 min. koken

 

300 g nieuwe aardappelen, in vieren gesneden
2 el olijfolie
40 g chorizo, in reepjes gesneden
1 rode chilipeper, fijngehakt
1/2 klein bosje peterselie, fijngehakt
2 eieren, gepocheerd

 

1 Kook de aardappelen gaar, giet af en laat afkoelen. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de aardappelen om en om goudbruin en knapperig. Voeg de chorizo en Spaanse peper toe en bak nog 3-4 minuten tot de chorizo knapperig is. Breng op smaak en roer de peterselie erdoor.
2 Serveer de aardappelen met daarop de gepocheerde eieren.

 

BBC Easy Cook, vertaald met DeepL



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.