Blog
Geplaatst op vrijdag 05 juli 2024 @ 12:57 door Totoro , 57 keer bekeken
4 personen | Bereiden 20 min | Koken 4 min | Vegatarisch
100 g pure chocolade, grof gehakt
400 g aardbeien
30 g witte chocolade, grof gehakt (optioneel)
Smelt de pure chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met kokend water, zorg ervoor dat de kom het water niet raakt, en roer tot een gladde massa. Of doe dit in de magnetron in delen van 20 seconden.
Doe over in een kleine kom
Bekleed een bakplaat of plank met bakpapier. Houd de aardbeien bij het steeltje of de blaadjes en dompel ze gedeeltelijk in de gesmolten chocolade.
Tik overtollige chocolade af, leg de ondergedompelde aardbeien dan op het bakpapier om op te stijven.
Als u de aardbeien wilt versieren, smelt dan de witte chocolade op dezelfde manier als de pure chocolade en besprenkel ze met een lepel of spuitzak.
BBC Easy Cook, vertaald met DeepL
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.