Blog
Geplaatst op zondag 10 maart 2024 @ 10:23 door Totoro , 74 keer bekeken
Wie zegt dat een kapsalon altijd een guilty pleasure moet zijn? Het type streetfood dat je alleen bij nachtelijke uren naar binnen schuift, als niemand je ziet? Als je ‘m zelf maakt en een beetje licht en fris houdt, kun je je homemade kapsalon ook prima als diner verorberen. Wij maakten een gezonde(re) kapsalon met zoete aardappelfriet en kipshoarma.
Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 45 minuten
Voor 2 personen
Ingrediënten:
350 gram zoete aardappelfriet
300 gram kippendijen
2 theelepels shoarmakruiden
75 gram geraspte kaas
2 handjes ijsbergsla, in reepjes
3 eetlepels Griekse yoghurt (Arla)
2 theelepels Sriracha (+ extra) (Go-tan)
2 tenen knoflook, geraspt
1 bosui, in ringetjes
Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.